Pocetna strana DrenikNet web sajtaDrenikNet - Hronika danaDrenikNet - Biznis vestiDrenikNet - Sportske vestiDrenikNet - Vesti iz kulture, muzike i zabaveDrenikNet - Download serverDrenikNet - Internet oglasiDrenikNet - ForumDrenikNet - PricaonicaInformacije o DrenikNet-u

DrenikNet usluga registracije internet domena (web prezentacije)


Razmena informacija putem interneta
Da li znate da je broj korisnika na internetu svakim danom sve veći? Internet je mesto prikupljanja i razmene informacija, globalno tržiste na kojem firme prezentuju svoje proizvode i usluge milionima korisnika interneta. Internet servis koji je najzastupljeniji i stoga najposećeniji je Worl Wide Web. 

Integracija internet servisa
WWW nudi mogucnost multimedijalne prezentacije, integracije ostalih internet servisa (e-mail, ftp, chat...), brz pristup velikoj količini podataka, sniženje troškova arhiviranja dokumentacije i ostalog papirnog materijala. Prednosti WWW-a su ogromne. Elektronska forma dokumentacije je daleko praktičnija od papirne, lakša je izrada dokumentacije, plasiranje na tržište je jednostavno, ažuriranje strana moguće je automatizovati u svakom pogledu.

Predstavite se...
Ukoliko nameravate da svoju delatnost predstavite na internetu, poboljšate poslovanje vaše kompanije, omogućite brže i jednostavnije komuniciranje između vas i vaših klijenata, obratite se DrenikNet internet provajderu, koji vam može obezbediti vrhunska internet rešenja. 

Postavite vašu internet prezentaciju na naše servere i obezbedite kvalitetan, siguran i brz pristup svim vašim korisnicima. Postavljanjem internet prezentacije na DrenikNet servere obezbedili ste i nesmetan pristup vašoj prezentaciji 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Cenovnik registracije i održavanja vaše internet prezentacije
  Usluga Vremenski period Cena
  Registracija domena neograničeno besplatno
 
Ovaranje virtuelnog mail servera
Dobijate neograničen broj e-mail adresa sa imenom vaše prezentacije, tj domena.


zavisi od 
zakupa 
prostora  

besplatno
  Aktiviranje 10Mb prostora  - 200 din
  Zakup prostora mesečno 600 din
  Zakup dodatnih 10Mb prostora mesečno 400 din
 
Paket 1 - popust 25%
Ukljucuje zakup prostora 10Mb sa registracijom, otvaranjem naloga sa minimalnim iznosom vremena 5 sati


6 meseci

3100 din
*bez poreza
 na promet
 
Paket 2 - popust 50%
Ukljucuje zakup prostora 10Mb sa registracijom, otvaranjem naloga sa minimalnim iznosom vremena 5 sati


12 meseci

4000 din
*bez poreza
 na promet

Otvorite kod nas nalog 
Ukoliko niste korisnik DrenikNet-a obavezno, radi ažuririranja prezentacije morate otvoriti i nalog za pristup. Za više informacija o cenama pogledajte Cenovnik.

Dodatnih 10Mb prostora za vašu prezentaciju 
Ukoliko ste već korisnik DrenikNet-a možete prebaciti sa vaše korisničke prezentacije 10 Mb prostora na prostor za ažuriranje prezentacije www.vašafirma.co.yu . 

Vreme potrebno za registraciju vašeg domena 
Postupak registracije domena traje do 48 časova od prijema registracije u Jugoslovenskom NIC servisu. Postupak može maksimalno da traje 30 dana od dana podnošenja zahteva zbog odlaganja YUNIC servisa. 

Potrebne informacije pri registraciji 
Za registrovanje domena potrebna je kontakt osoba iz firme koja želi da otvori virtuelni domen, kao i detaljni podaci o firmi. ( Adresa, Telefon, Kontakt osoba, kao i email vlasnika domena.)

Vrste domena pri registraciji
Registracija domena može se završavati sa sledećim sufixima www.vašafirma.??? CO.YU ; ORG.YU ; EDU.YU (ukoliko je u pitanju edukativna ustanova) Za registraciju domena sa sufixima : COM ; ORG ili EDU plaćate američkom servis centru dodatan iznos u visini od 50$.

 


O nama | Tehnička podrška | Često postavljana pitanja | Kontaktirajte nas | Ugovor
Copyright © 1998 - 2003 Drenik d.o.o, All rights reserved - Sva prava zadržana - DrenikNet is a registered service mark of Drenik d.o.o
Web design created by Luka Gerzić, PHP/ASP code by Predrag Rolović
This site is powered by Intel, Open Source and Microsoft tehnology